Ugrás a tartalomra
A helyes étkezés

A helyes étkezés

Általa megosztva Vivien Kedves on

A helyes étkezés nem egyszerű.Túl sok a ránk zúduló információ, a megtévesztő tanácsok, olyan cégektől akik szerint csak az ő termékeikkel tudsz lefogyni vagy egészségesen élni. Olyan téves tézisek keringenek a neten, miszerint csak a szénhidrát hízlal, a zsír nem, vagy hogy a cukor halálos méreg. 

A fitnesz modell vagy testépítő diéták szintén nem jó kiinduló pontok, egy olyan ember étkezéseit illetően, akik nem töltenek sok időt az edzőteremben és nem céljuk egy túlságosan alacsony színpadra való testzsírszázalék.

Ugyanakkor a kockás has nem csak a versenyzők kiváltsága. Egy jól felépített, kiegyensúlyozott étrenddel, megadva  a testednek minden fontos tápanyagot, te is élvezheted a szálkás tónusos testet egész évben. 

Mi az amire nincs szükséged?

  • elhagyni vagy nagyon alacsonyra venni a szénhidrátokat
  • időre enned
  • sablon diétákat követned
  • testmozgással kompenzálni a túlzott kalória bevitelt
  • fehérje turmixot erőltetned ha nem szereted
  • túlságosan alacsony kalória bevitelen lenned
  • zsírégető kapszulákat szedned
  • pár hetes turbó diétákat követned
  • bármi olyan élelmiszert megenned amit nem is szeretsz
  • elhagyni a glutént,laktózt, ha nem vagy rá érzékeny
  • drága táplálékkiegészítőket venned

Mi az amire szükséged van?

  • Megismerni a különböző makrotápanyagokat és azok hatásait a szervezetedre.
  • felépíteni egy élethosszig, könnyen tartható étrendet
  • hogy ne a fogyásra,hanem az egészségre törekedj
  • hogy ne a mennyiségre, hanem a minőségre koncentrálj
  • hogy az egészséges étkezés ne szenvedés, hanem élmény legyen

 

Tartalomjegyzékből:

 

 A mellékletben pedig több mint 100 különböző recept, köztük számos reggeli ötlet, gyorsan elkészíthető ebédek, laktató levesek és finom cukormentes édességek. Több napos étrendek, hogy ihletet meríts, hogyan építsd fel a napjaidat. Minden recept tartalmazza, hogy mennyi fehérje szénhidrát és zsír van az adott fogásban,hogy eltud dönteni mennyit szeretnél belőlük enni.

 

 

Mindez, egy átlagos étrend írás árának a töredékéért, azonnali hozzáféréssel!

Töltsd le most és soha többet nem kell diétáznod!

Ki is vagyok én?

Az első kapcsolatom az egészséges életmóddal az edzések voltak, több, mint 10 éve. Akkor még csak a súlyzós edzések érdekeltek, és össze vissza ettem. Idővel rájöttem, hogy habár rengeteg időt töltök az edzőteremben, a fejlődés nem volt ezzel egyenes arányban. 

Először, mint ahogy legtöbb ember, annyit tettem, hogy a diétás termékek közül kezdtem el vásárolni, valamint kiegészítettem az étkezéseim táplálékkiegészítőkkel.

A várt hatás továbbra is elmaradt, ezért úgy gondoltam ideje mélyebben elmerülni a helyes étkezések világában.

Rengeteg tanulás, és szakirodalom elolvasása után rá kellett jöjjek, hogy a hétköznapi ember rendkívül meg van vezetve a különböző cégek és marketingek által. Sajnos olyan forrásokból tájékozódnak a legtöbben és olyan diétákat követnek melyeknek semmilyen szakmai alapja nincsen.

Mindeközben, sikeres versenyző lettem, 2 év alatt profi kártya tulajdonosa, majd dobogós helyezések követték profi pályafutásom is.

Sport karrierem babavárás szakította félbe, ami a legnagyobb boldogság volt az életemben és boldogságom azóta is.

Gyermekemmel otthon töltött idő alatt, kezdtem el írni ezt a könyvet, hogy mindazt az információt, tapasztalatot és kedvenc receptjeimet átadhassam amelyek nekem is segítettek, akár versenyzésről volt szó, akár arról, hogy újra formába kerüljek szülés után.

Én nagyon hálás lettem volna, ha mindezt az információt átadja nekem valaki a karrierem kezdetén és nem vesztegettem volna el sok felesleges időt a konditeremben, meg nem vásárolgattam volna össze rengeteg olyan élelmiszert, aminek semmi értelme nem volt csak a pénztárcám bánta.

Könyvemre pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha úgy érzed számodra nem relevánsak a könyvben elhangzott információk és nem tudod a recepteknek sem hasznát venni, kérlek jelezd nekem 14 napon belül és én visszautalom az árát. 

Forgassátok szeretettel,

Oláh Vivi

 

 

 

 

 

 

2 Hozzászólások

Szuper könyv, maximálisan érthető tartalommal. A receptekért is nagyon hálás vagyok. 4 évvel ezelőtt egy betegség miatt kezdtem el foglalkozni a helyes táplálkozás kutatásával. A világhálón található különböző csoda diéták, életmódok miatt még rosszabb állapotba kerültem és egy eléggé súlyos táplálkozási zavarom is ki alakult. Maximálisan féltem az ételtől, hisz csak azt éreztem, hogy egyre rosszabbul vagyok. A 4 év alatt először nagyon lefogytam, hisz minden ételtől féltem. Aztán pedig 20 kilót híztam egy év alatt. Ezen a ponton kezdtem el kizárólag csak a testem igényeire figyelni és pszichésen dolgozni a táplálkozási zavaron. Egy év kellet, hogy megszűnjenek a félelmeim. Hálásan köszönöm a könyvedet Vivi, látásból Debrecenből ismerlek, éve óta követem az oldalaid, eddig is hitelesnek tartottalak, de ezután a könyv után ez tovább erősödött. Óriási érték ez a könyv és az amit képviselsz számomra, hisz megerősítést adott és ez tett fel a pontot nálam az i-re az helyes táplálkozással kapcsolatba, hisz a szavaid megértésén át nálam teljesen össze állt a kép. Mindenkinek szívből ajánlom a könyved. <3 <3

Kata

Azt hittem nem fogok ujjat olvasni, de egy csomó jó ötletet kaptam amit befogok építeni az ètkezèseimbe.

Gábor
Hagyja itt a gondolatát

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni..

Drawer Title
Coupon
Hasonló termékek